Wie zijn wij?

dinsdag 11 augustus 2020

Global Wine Operations is onderdeel van de Delta Wines organisatie en al meer dan 30 jaar dé specialist in wijnlogistiek. Wij verlenen onze logistieke diensten aan retailers, agenten, groothandelaren, wijnbedrijven en producenten uit de hele wereld. Door ons ruime en diverse klantenbestand ontstaan er op grote schaal synergie voordelen die wij graag delen met onze klanten. Denk daarbij onder meer aan het combineren van transport uit het buitenland. 

Kwaliteit van dienstverlening zit in ons DNA maar laten wij ook graag toetsen op internationaal erkende standaardaarden. Zo zijn wij IFS en SKAL gecertificeerd. Dit houdt ons scherp en is voor onze opdrachtgevers een waardevolle garantie dat strikte procedures en officiële richtlijnen worden gevolgd en de voedselveiligheid in vertrouwde handen is. 

In onze hele operatie zijn wij bewust bezig om processen te verduurzamen. Zo wordt op dit moment al meer dan de helft van onze energiebehoefte in het warehouse voldaan door zonnecollectoren. Ook op het gebied van het optimaliseren van beladingsgraad van vrachtwagens dragen wij on steentje bij om de CO2 uitstoot te verminderen. Hiervoor ontvingen wij een Lean & Green award. 

Naast de vertrouwde logistieke dienstverlening van opslag en transport zijn wij voortdurend actief om aan te sluiten bij de behoefte van de markt. Hiervoor ontwikkelen wij nieuwe diensten zoals e-fulfilment. Via deze website en via onze nieuwsbrieven houden wij u hier graag van op de hoogte.