Team

Over Global Wine Operations

Wij zorgen voor efficiency en effectiviteit. De beste supply chain performance in de markt. Samen met partners, producenten en klanten. Verantwoord en innovatief. De juiste oplossing op de juiste plaats. Uitgebreide kennis van de markt en de best mogelijke service. Daarom zijn wij toonaangevend in de markt en blijven we dat ook. 

Na bijna 30 jaar alle logistiek voor de Delta Wines bedrijven te hebben uitgevoerd, startte Global Wine Operations in april 2013 als een onafhankelijk logistiek bedrijf. Wij verlenen logistieke diensten aan retailers, agenten, groothandelaren, wijnbedrijven en producenten uit de hele wereld, met een aparte administratie en een gespecialiseerd en ervaren team. 

Wij geloven dat ons team nu, en in de toekomst, het verschil maakt. Onze collega’s zijn veelal reeds jarenlang werkzaam bij GWO en daar zijn we trots op! 

Onze collega’s zijn werkzaam in de volgende teams;

  • Serviceteam

Het serviceteam is uw eerste aanspreekpunt bij Global Wine Operations. Een belangrijk onderdeel van onze samenwerking is communicatie en informatie. Met het serviceteam zorgen we ervoor dat u persoonlijk contact heeft met een team van mensen die weten wat er bij u, en in de markt, speelt. Daarnaast is het serviceteam de spin in het web van Global Wine Operations. Het team staat dagelijks in contact met de diverse afdelingen binnen onze organisatie. Door deze korte lijnen kunnen we snel en flexibel schakelen en kunnen we u snel voorzien van informatie. 

  • Logistiek inkoop

Onze afdeling logistiek inkoop bestaat uit logistiek inkopers met kennis van logistiek en wijn. Deze specialisten beheren allemaal een eigen gebied/land in de wereld. Op deze manier zijn we in staat om rekening te houden met de diverse culturen, vakantiesluitingen en transport doorlooptijden. De logistiek inkopers verzorgen de inkooporders, voorraadbeheer en transport. 

  • Logistiek/warehouse

Onze logistieke collega's zijn een onmisbare schakel in de supply chain. Zij zorgen ervoor dat uw orders snel en efficiënt worden verwerkt, hierbij worden zij ondersteund door een modern WMS dat de kans op fouten minimaliseert en de efficiency maximaliseert. 

  • Sales support

De afdeling sales support draagt zorg voor de verwerking van uw verkooporders. Uw verkooporders komen bij ons binnen via uw eigen webshop omgeving en/of EDI. Daarnaast zijn onze collega’s uiteraard telefonisch en ook per mail bereikbaar voor allerhande vragen over de operationele afhandeling van uw verkooporders.

 

Gert-Jan Edelenbos
T+31 (0)180 635 141

E service@globalwineoperations.com

Management


Valentijn Schenk

Valentijn Schenk
Operational Director
T + 31 180 635 133
E v.schenk@globalwineoperations.com