Wat kunnen wij voor u betekenen?

dinsdag 11 augustus 2020

Onze dienstverlening is er op gericht om alle logistieke processen in uw bedrijfsvoering te kunnen overnemen. Van uitsluitend internationaal transport tot een full service pakket met levering bij de eindklant en alles wat daar tussen zit. 

INTERNATIONAAL TRANSPORT

Door onze schaalgrootte in wijntransport zijn wij instaat om met logistieke partners zeer concurrerende afspraken te maken waar wij u graag van laten profiteren. 

VOORRAADBEHEER

Onze systemen zijn volledig ingericht voor wijn logistiek. Denk hierbij aan verwerking van nieuwe jaargangen als ook een juiste accijns administratie. Op basis van historie en forecast kunnen onze ervaren inkopers met kennis van wijn, logistiek en de markt, uw voorraad optimaal beheren. Wij spreken de taal van uw producenten en samen met betrouwbare transporteurs kunnen wij efficiënt schakelen met de beste servicegraad tot gevolg. Uiteraard bieden wij u op elk gewenst moment inzicht in uw voorraadpositie. 

TRACK & TRACE VAN UW VOORRAAD

Bij Global Wine Operations hebben we naast een uitgebreid Warehouse Management Systeem (WMS) ook een ERP-systeem. Van al uw artikelen wordt in het ERP-systeem de relevante informatie vastgelegd en gekoppeld met WMS. Vanaf het moment dat het artikel bij ons binnenkomt kan het worden gevolgd tot en met het moment van aflevering bij uw klant. 

WAREHOUSING EN ADMINISTRATIE

Global Wine Operations beschikt over 20.000m2 eigen opslagruimte in Waddinxveen. Een ideale locatie vlakbij Rotterdam, de belangrijkste Invoerhaven voor wijn, en centraal gelegen in de randstad. Ons warehouse is een AGP-depot (Accijns Goederen Plaats) waardoor uw wijnen accijnsvrij kunnen worden opgeslagen. U rekent de accijns pas af wanneer de wijn ons magazijn verlaat. Deze administratie inclusief die van eventuele invoerrechten wordt volledig geautomatiseerd door ons verwerkt. Ook alle diensten voor exportactiviteiten worden door ons verzorgd. 

VALUE ADDID LOGISTICS

Global Wine Operations is er op ingericht om intern ook logistieke waarde aan uw wijnen toe te voegen. Denk hierbij aan:

  •       Promotie materiaal toevoegen aan zendingen
  •       Flessen voorzien van extra labels of belastingzegels
  •       Flessen en dozen voorzien van andere EAN codes
  •       Flessen voorzien van nekhangers