Franco-leverdrag vanaf 6 juli 2020 weer normaal

donderdag 19 maart 2020

UPDATE 30 JUNI 2020

Vanaf maandag 6 juli 2020 zullen wij weer het normale franco-bedrag hanteren van € 750,00 per zending. Uiteraard blijft het mogelijk om conform onze leveringsvoorwaarden voor een lager bedrag te bestellen. Hiervoor zal dan een deel van de kosten worden doorbelast (€ 20,00 vanaf € 450,00 goederenbedrag en € 40,00 bij een order met een waarde die lager is dan € 450,00).

Afhalen blijft altijd mogelijk zonder minimum hoeveelheid.

UPDATE 28 MEI 2020

De eerder aangekondigde tijdelijke verlaging van het franco-leverbedrag van € 750,00 naar € 450,00 per zending wordt met nog een maand verlengd tot 1 juli 2020.

UPDATE 1 MEI 2020

De eerder aangekondigde tijdelijke verlaging van het franco-leverbedrag van € 750,00 naar € 450,00 per zending zullen wij verlengen tot 1 juni 2020. Op deze wijze hopen wij dat ook met minder omzet de continuïteit gewaarborgd blijft.

UPDATE 19 MAART 2020

Aanpassing franco levering 

Vooralsnog kunnen de winkels open blijven en zien we heel veel positieve initiatieven ontstaan. Dat ondersteunen wij vanuit Delta Wines graag en hebben daarom besloten om per ingang van heden het franco huis bedrag te verlagen van € 750,- naar € 450,-. Dit betreft een tijdelijke regeling geldig tot 1 mei a.s. om ervoor te zorgen dat u op een verantwoorde wijze door kunt gaan met de verkoop van onze wijnen.

Afhaal mogelijkheden

Onze afhaal mogelijkheden blijven open volgens de reguliere tijden die u gewend bent. Wenst u uw order op te halen dan kan dit tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

  •         Voor 13 uur besteld, vanaf de volgende werkdag in de ochtend af te halen.
  •         Voor 17 uur besteld, vanaf de volgende werkdag in de middag af te halen.

Daarbij volgen wij alle richtlijnen en maatregelen zoals door overheid en RIVM worden geadviseerd.

UPDATE 17 MAART 2020

De meest recente ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus zijn ons allen niet ontgaan. We gaan met elkaar een onzekere tijd tegemoet, waarbij we continu met elkaar moeten anticiperen op hetgeen komen gaat. Ook wij als Delta Wines volgen alle ontwikkelingen op de voet en volgen daar waar nodig alle richtlijnen op, waarbij we zoveel mogelijk onze primaire processen blijven bewaken. 

Toevoer van onze goederenstromen richting onze klanten heeft onze absolute prioriteit. Voor aankomende dagen verwachten we tot op heden geen grote problemen met uitgaande orders.

Met al onze partners zijn we in nauw contact en werken we met man en macht om eventuele risico’s in de toelevering van goederen tot het minimum te beperken. We hebben een interne taskforce opgesteld die dit blijft monitoren. Dagelijks hebben we met dit team overleg om de toevoer voor komende leverweken te bespreken. Mocht uit dit overleg blijken dat we voor aankomende periode problemen verwachten, dan zal uw commercieel en / of logistiek contactpersoon per direct contact met u opnemen. Mocht er vanuit uw kant grote wijzigingen of verzoek tot aanpassingen zijn op gebied van ordering en levering, dan vernemen we deze graag ook tijdig. Zoals u van ons gewend bent, denken we graag vanuit onze mogelijkheden met u mee.

Tot slot het verzoek om communicatie zoveel mogelijk middels e-mail te laten verlopen i.v.m. thuiswerkende collega’s. Op de diverse afdelingen is dit momenteel de beste wijze tot communiceren en garandeert ons maximaal het opvolgen van het contact. Ordering graag via EDI en zoveel mogelijk middels onze webshop. Dank voor uw begrip.

Mochten er n.a.v. dit schrijven vragen zijn, dan zijn we altijd bereikbaar.

Veel sterkte in deze bijzondere periode en bovenal veel gezondheid.

Ralph Zopfi – Managing Director Delta Wines

Valentijn Schenk – Operationeel Directeur Delta Wines

Dennis Suikerbuik – Directeur Sales & Marketing Delta Wines